Gled et barnehjerte i Gaza, Syria, Somalia og Jemen under denne Id! Med ditt bidrag på 500kr per barn kan du være med på å skape glede og feiring for de små som har opplevd så mye vanskeligheter. I disse områdene har barna stått overfor konflikter, krig og uroligheter, og din sjenerøse gave vil bidra til å gi dem et øyeblikk av glede og håp.

Din donasjon på 500 kr per barn vil tillate oss å arrangere en minneverdig id-feiring, med gaver, festligheter og glede. Denne feiringen vil ikke bare være en anledning til å muntre opp barna, men også gi dem en følelse av normalitet og lykke midt i utfordrende omstendigheter.

Her er hvordan du kan bidra:

– NOK 500,- = Id gave og feiring for et barn i Gaza, Syria, Somalia og Jemen

– NOK 5.000,- = Id gave og feiring for 10 barn i Gaza, Syria, Somalia og Jemen

Din støtte vil ikke bare gi materielle gaver, men også sende en melding om omsorg og solidaritet til barna i disse krigsrammede områdene. La oss sammen skape smil, latter og glede for barna som virkelig trenger det mest.

Takket være din sjenerøsitet kan vi gi barna i Gaza, Syria, Somalia og Jemen en id-feiring de vil huske, og skape lyspunkt i livene deres. Gjør en forskjell i dag ved å donere og være en del av denne meningsfulle feiringen for barna i nød. EId Mubarak!