Hjelp oss å mate de sultne og trengende i løpet av den hellige måneden.

“Den som mater en fastende, vil få belønning som den fastende, uten noen reduksjon i sin belønning.” (Tirmidhi)

Flomhendelser, jordskjelv, konflikt og fattigdom. Etter et år med tragedier er familier som allerede står overfor uutholdelige vanskeligheter, dyttet ytterligere ned i fattigdom og sult. Denne ramadan har du sjansen til å vise barmhjertighet. Doner en næringsrik matpakke for å gi en familie på seks personer, suhoor og iftar for hele ramadanmåneden. Det tilsvarer opptil 60 familiemåltider.

NOK 500,- = Mateske for en familie på 6/7 personer i en uke i Syria, Palestina, Jemen, Somalia, Libanon eller Jordan.

NOK 1.000,- = Mateske for en familie på 6/7 personer i en hel måned i Syria, Palestina, Jemen, Somalia, Libanon eller Jordan.

Eller doner et varmt iftar-måltid:

NOK 50,- = Et varmt iftar-måltid for én person i Gaza

NOK 500,- = Et varmt iftar-måltid for 10 personer i Gaza

Denne ramadan vil utrolige 783 millioner mennesker legge seg sultne hver eneste natt. Det siste året har brakt ekstreme kriser til mange samfunn. Nylige katastrofer og konflikter, som den pågående krigen i Gaza og Jemen, har forverret situasjonen og etterlatt mange samfunn på randen av sult, usikre på hvor neste måltid kommer fra. Mens prisen på enkle basisvarer har skutt i været, sliter dem som har opplevd krig, fordrivelse og skremmende konsekvenser av klimaendringer, nå rett og slett med å overleve.

Våre team og partnere distribuerer mat i 6 steder denne ramadan, Gaza, Jemen, Syria, Somalia og palestinske flyktningleir i Jordan og Libanon.

Målet vårt er å gi næringsrike måltider for iftar og suhoor hver eneste dag, slik at ingen opplever sultens smerter. Ved å gjøre det, gir vi enkeltpersoner styrke og næring de trenger for å fokusere på sin tilbedelse under denne hellige tiden. Gi en Ramadan matpakke nå.

Denne Ramadan vil mennesker som står overfor utrolige vanskeligheter gå sultne uten din hjelp. Spre barmhjertighet, del en iftar med en sårbar familie denne Ramadan. Veldedighet er også en barmhjertighet for dem som gir. Ikke bare blir handlinger av veldedighet multiplisert i Ramadan, men å tilby mat til iftar gir deg – personen som donerer – en belønning lik den som faster.