Bidra til Zakat Al-Fitr for familier i nød i Gaza, Syria, og Jemen! Med ditt bidrag på 100 kroner per person i familien kan du være med på å sikre at de som står overfor vanskeligheter får en verdig og gledelig avslutning på Ramadan.

Zakat Al-Fitr er en veldedig gave gitt før Eid Al-Fitr for å sikre at de som er mindre heldige også kan delta i feiringen av denne glade anledningen. Din donasjon på 100 kroner per person i familien vil hjelpe med å dekke grunnleggende behov som mat og klær, slik at familiene kan oppleve Eid med verdighet og glede.

Din sjenerøse støtte vil bidra til å lette byrden for de som allerede står overfor utfordringer på grunn av konflikter og uroligheter. La oss sammen spre glede og hjelpe disse familiene med å feire Eid Al-Fitr med verdighet og glede.

Gjør en positiv forskjell i livene til de som trenger det mest ved å donere Zakat Al-Fitr. Din 100-kroners donasjon per person vil utgjøre en betydelig forskjell og bidra til å gjøre Ramadan og Eid spesielt meningsfylt for de som står overfor vanskeligheter.

Eid Mubarak!