I skyggen av den hjerteskjærende tragedien som rammet Gaza i oktober 2023, er det på tide å samle oss som en global familie og gi et kollektivt svar på nøden som er så desperat følt. Giverviljen vår kan bli til en kilde av håp og lindring for dem som har mistet alt. La oss sammen reise oss i solidaritet og sende et kraftig budskap om medfølelse, støtte og håp til Gaza.

I oktober 2023 ble Gaza rystet av en grusomhet som rystet våre hjerter. Midt i denne tragedien trenger folket i Gaza vår hjelp mer enn noensinne. Familier er splittet, hjem er ødelagt, og liv er tapt. Men selv i denne mørkeste timen, er det et lys av håp. Vårt felles engasjement, vår medmenneskelighet og vår evne til å gi kan bli den kraften som hjelper Gaza med å gjenoppbygge, helbrede og komme seg tilbake på føttene.

Vi, som et globalt fellesskap, har en unik mulighet til å gjøre en forskjell. Ved å donere til nødhjelpsprosjekter i Gaza viser vi ikke bare vår medfølelse, men vi gir også livsnødvendig støtte til dem som lider. Våre bidrag blir til mat for de sultne, medisiner for de syke og tak over hodet for de hjemløse. Vi er ikke bare givere; vi er budbringere av håp, agenter for forandring og forsvarere av menneskeverd. La oss stå sammen som et skjold av beskyttelse rundt dem som lider i Gaza.

Selv i ødeleggelsens ruiner, kan vi plante frøene av håp. Våre donasjoner kan bygge skoler, gi helsehjelp, og bidra til å gjenoppbygge samfunn. Ved å reise oss sammen som en styrke for godt, kan vi hjelpe Gaza med å reise seg igjen. La oss gi håp til barn som har mistet sine leker, til mødre som lengter etter trygghet, og til fedre som søker å gi for sine familier. La oss sammen bygge broer av forståelse, medfølelse og støtte til Gaza.

Nå er tiden inne for å handle. La oss samle våre ressurser, dele vårt overskudd og gi et varmt hjerte til folket i Gaza. La din gave bli et symbol på håp og en påminnelse om at selv i de mørkeste stundene, kan kjærlighet og medfølelse skinne som et fyrtårn av håp. Doner i dag og vær med på å forme historien om gjenoppbygging og håp for Gaza. Takk for at du deler ditt hjerte og din omsorg med dem som trenger det mest. Sammen kan vi gjøre en forskjell – en gave av gangen.