Doner til Innocents skole- og utdanningsprosjekter!

Utdanning er nøkkelen til en bedre fremtid, men for millioner av barn verden over er dette en rettighet de blir fratatt. Den globale utdanningskrisen har nådd alarmerende nivåer, og uten umiddelbar handling risikerer vi å miste en hel generasjon til uvitenhet og fattigdom. Innocents jobber utrettelig for å gi barn tilgang til utdanning, men vi trenger din hjelp for å fortsette vårt viktige arbeid.


Hvordan kan du hjelpe?

Din donasjon kan gi barn en fremtid fylt med håp og muligheter:

  • 200 kr kan gi skolebøker og skrivesaker til en hel klasse.
  • 500 kr kan sikre en måneds skolegang for et barn i en krisesituasjon.
  • 1000 kr kan bidra til bygging eller rehabilitering av en skole, og skape et trygt læringsmiljø.

Ved å donere til Innocents skole- og utdanningsprosjekter, gir du barn muligheten til å lære, vokse og drømme. Din støtte gjør en umiddelbar og varig forskjell i livene til de mest sårbare barna.

Bli med oss i kampen for utdanning for alle. Doner i dag og invester i en bedre fremtid! Innocents er forpliktet til å gi hjelp i det landet eller programmet du velger. I tilfelle vi fullfører programmet, overskrider de nødvendige midlene, eller blir nektet tilgang til et bestemt land av årsaker utenfor vår kontroll, forbeholder Innocents seg retten til å omfordele din donasjon til et annet program der det trengs mest.