Støtt innocents arbeid på fadderkonto: 1254 62 25338 eller nødhjelpskonto 1254 62 25923 eller benytt vipps nr. 85930

Innsamlingsansvarlig i Innocents Norge (40%)


Om Innocents Norge

Innocents Norge (984 810 350) er en norsk humanitær-, og veldedighetsorganisasjon som ble etablert i 2002, med hovedkontor i Oslo. Vårt formål er å bidra til en bedre verden for de som trenger det mest, ved å hjelpe mennesker i nød.

Dine arbeidsoppgaver

Som innsamlingsansvarlig er du ansvarlig for innsamling fra private givere, følge opp og rekruttere faste givere og faddere, samt drive god og sterk markedsføring av organisasjonen og organisasjonens innsamlingsprosjekter.

Innocents er en liten organisasjon i stadig utvikling, og har per dags dato ingen ansatte

In conclusion, the NNT and NNH express the estimate as a point buy amoxil puÃ2 be useful, however, to replace the drug’s potentially harmful. For example, though© many.

. Du blir vår første ansatt. Du er med på å bygge og videreutvikle en liten organisasjon i stadig endring og utvikling!

Innsamlingsansvarlig rapporter direkte til styret som har kontor sentralt i Oslo. Din arbeidsplass er i samme kontor. Det må forventes en del reiser, samtidig kvelds- og helgearbeid.

Om deg

Vi søker deg som er nytenkende og som har en indre drivkraft i å hjelpe mennesker i nød. Du er også en person som liker møte og samtidig snakke med mange og nye mennesker. Du har en interesse for markedsføring, og trives med å snakke foran en gruppe mennesker. Du har evnen til å jobbe individuelt og/eller i grupper. Du har også gode leder egenskaper til å lede en gruppe til fremgang og utvikling, i henhold til fastsatte mål. Du er fleksibel, kan jobbe med flere prosesser parallelt, og trives med å jobbe under tidspress.

Vi ser etter en med følgende kvalifikasjoner:

  • Fullført og bestått videregående.
  • Erfaring med å jobbe i ideelle organisasjoner.
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig.
  • Rent rulleblad
  • Snakker og skriver norsk og engelsk

Det er positivt om du:

  • Har erfaring fra verving, rekruttering, salg, markedsføring og/eller bistandsarbeid.
  • Snakker og skriver arabisk
  • Er eller har vært frivillig i Innocents Norge

Ansettelsesforhold

Ansettelsen er en 1 års engasjementstilling (3 måneder prøvetid), med mulighet for utviding og forlengelse av stillingen. Du er plassert i våre kontorer sentralt i Oslo. Tiltredelse starter snarest mulig, eller etter avtale.

Send søknad og CV snarest til

Khalid Banouni, styreleder i Innocents Norge

+47 900 71 488

Innocents.org@gmail.com